SHËRBIMET TONA

Transplanti i Flokëve

SI BËHET TRANSPLANTI I FLOKËVE DHE CILAT JANE REZULTATET E TIJ? Transplantimi i flokëve është e vetmja mënyrë që përdoret në mbarë botën për të shtuar flokët. Rrënjët e flokëve merren nga pjesa e pasme e kokës dhe...

Transplanti i Mjekrës

FUE quhet metoda e marrjes së folikulave nga zona dhuruese. Pjesa e pasme e kokës mbi qafën dhe mbi veshët quhet zona dhuruese dhe me ndihmën e ...

Transplanti i Vetullave

Transplanti i vetullave me metodën FUE të mbjelljes së flokëve. Transplanti i vetullave është një procedurë e thjeshtë mikrokirurgjike që zgjat 2-3 orë.

Trajtimi PRP

Trajtimi PRP ose i njohur ndryshe si trajtimi “Vampir Facelift” ose “Dracula”, përdor plazmën e pasur me trombocite e cila përfiton nga procesi i centrifugimit të gjakut të personit...

Mirësevini në klinikën tonë!

Klinika Advanced FUE (Tiranë), e vendosur në zemër të qytetit, një klinikë moderne dhe inovative, e cila përdor metodën më të avancuar të transplantit të flokëve, me rezultate natyrale dhe të përhershme, pa shenja, dhimbje apo qepje, dhe qime që rriten normalisht dhe nuk bien kurrë . Motoja jonë: Riktheni besimin, bashkë me flokët tuaj!

Pse duhet të zgjidhni klinikat Advanced FUE?

Klinika jonë ka pajisjet dhe teknikat më të avancuara për diagnostikimin e rënies së flokëve. Klinika Advanced FUE bashkëpunon me mjekë të specializuar në fushën e transplantit të flokëve. Me një eksperiencë mbi 15 vjeçare ne në Advanced FUE Clinic ofrojmë rezultate natyrale dhe një shërbim cilësor të garantuar. Na kontaktoni sot për një konsultë FALAS!

REZULTATET TONA MAGJEPSËSE

Rënia e flokeve

Alopecia është një problem i lidhur me rënien e flokëve. Ka ndikim të rëndësishëm psikologjik dhe social tek klientët, ku flokët e trashë janë gjithmonë një tipar i rëndësishëm i bukurisë tek të dyja gjinitë.

  • Alopecia – Arsyet
  • Alopecia – Diagnoza
  • Alopecia - Tek meshkujt & Gratë

Alopecia – Arsyet
Alopecia androgjenetike mund të jetë për shkak të trashëgimisë e cila shkon deri në 4-5 breza. Shkaqe të tjera që ndikojnë:

  • Inflamacion kronik
  • Diabeti
  • Infeksionet mykotike
  • Sëmundja e tiroides
  • Mungesa e hekurit dhe kequshqyerja
  • Ankthi dhe stresi
  • Shtatzënia gjithashtu mund të shkaktojë alopeci kalimtare.

Njihuni me ekspertët tanë

Me përvojë 15 vjeçare, ekspertët tanë janë më të mirët në punën e tyre. Advanced FUE Hair Clinic ju garanton një pamje natyrale dhe flokë që nuk do të bien më kurrë.

Lajmet mjekësore dhe shëndetësore postuar gjatë gjithë ditës, çdo ditë.

02Mar

Common Reasons for Hair Loss and What You Can Do About It

Maybe you don’t think you have a problem with hair loss. But did you know that half of a man’s

14Jan

What is an FUE hair transplant?

Follicular unit extraction (FUE) hair transplants are done by taking individual hair follicles out

Na kontaktoni sot

për një konsultë FALAS!

call

+355 68 22 22 456