Shërbimet Tona

Advanced FUE Hair Clinic është një klinikë e kualifikuar në qendër të Tiranës, e specializuar në transplantin e flokëve dhe gjithashtu në mbjelljen e mjekrës, transplantin e vetullave dhe terapinë PRP. Duke përdorur metoda inovative dhe pajisje moderne për rënien e flokëve të kombinuara me aftësitë e jashtëzakonshme kirurgjikale të ekspertëve tanë, ne sigurohemi që të japim një transformim të plotë në pamjen e pacientit.

Transplanti i Flokëve

Transplantimi i flokëve është e vetmja mënyrë që përdoret në mbarë botën për të shtuar flokët. Rrënjët e flokëve merren nga pjesa e pasme e kokës dhe...

Transplanti i Mjekrës

FUE quhet metoda e marrjes së folikulave nga zona dhuruese. Pjesa e pasme e kokës mbi qafën dhe mbi veshët quhet zona dhuruese dhe me ndihmën e ...

Transplanti i vetullave me metodën FUE të mbjelljes së flokëve. Transplanti i vetullave është një procedurë e thjeshtë mikrokirurgjike që zgjat 2-3 orë.

Trajtimi PRP

Trajtimi PRP ose i njohur ndryshe si trajtimi “Vampir Facelift” ose “Dracula”, përdor plazmën e pasur me trombocite e cila përfiton nga procesi i centrifugimit të gjakut të personit...

Vlerësimet e Klientëve Tanë