4.6/5

Ekselente 4.8 nga 5 yje vleresim ne Google

Kontakt

Donald Veshaj dhe Romeo veshaj tek klinika per mbjelljen e flokut Advanced bashke me Fajton Gjoka.
Luiz Ejlli ne interviste, dhe logoja e klinikes Advanced per mbjelljen e flokut ne sfond.
KRYENI NJË KONSULTË FALAS

Rruga e fitimit të vetëbesimit fillon këtu! 

Është e thjeshtë, e shpejtë, pa pagesë. Specialistët tanë do ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur. 

Happy client after Sapphire FUE hair Transplant in Albania.

Ose telefononi specialistët tanë për të marrë ndihmë të menjëhershme:

Asnjë rast nuk është i njëjtë. Ju jeni të veçantë dhe ne do t’ju trajtojmë si të tillë, duke krijuar një plan trajtimi të bërë me enkas për ju dhe çmim të personalizuar për të përmbushur nevojat tuaja.

Për të caktuar një takim, thjesht plotësoni detajet formën e kontaktit dhe një nga specialisët tanë do t’ju kontaktojë për t’ju udhëhequr gjatë hapave të parë të udhëtimit tuaj.

Ne duam t’ju ndihmojmë të rikuperoni besimin tuaj dhe të keni një pamje siç ju dëshironi.

Jemi gjithmonë të gatshëm t’ju ndihmojmë.

Qëndroni të përditësuar duke na ndjekur në Instagram
Siç jemi përmendur në:
Klinikat Tona
tirana

 Kompleksi Halili, Rruga e Dibrës, Tirana 1001
 Advanced Hair Transplant Clinic

Skopje

Skopje, Republic of  North Macedonia
Advanced Hair Transplant Clinic

Pristina

Sheshi Nene Tereza, 28-1, Prishtina, Kosove
Advanced Hair Transplant Clinic

sqAlbanian