4.6/5

Ekselente 4.8 nga 5 yje vleresim ne Google

Transplanti i Flokeve DHI ne Shqiperi

Transplanti i Flokëve DHI në Shqipëri

Advanced Hair Transplant Clinic: Klinika e Flokut 10 Vite Lider në Shqipëri

Transplantimi i flokëve DHI në Shqipëri është një procedurë moderne, e avancuar, e provuar si një nga opsionet më efektive në dispozicion për trajtimin e rënies së flokëve. Në klinikën e flokut Advanced , ekipi ynë i kirurgëve me përvojë është shumë i aftë në kryerjen e transplanteve të flokëve për rezultate me pamje natyrale

+6235 Satisfied Customers
+10 Mjekë Specialistë
+10 Vite Eksperiencë
Klinika në 3 Shtete të Ndryshme
Results after hair transplant in Albania.

Çfarë është një transplant
DHI në Shqipëri?

DHI është shkurtesa për implantimin e drejtpërdrejtë të flokëve. Por, çfarë do të thotë kjo?

Dy janë metodat më të njohura dhe më të përdorura kur bëhet fjalë për kirurgjinë e transplantit të flokëve: FUT (transplantimi i njësisë folikulare) dhe FUE (ekstraktimi i njësisë folikulare). DHI qëndron mes të dyjave. Duke qenë një modifikim i teknikës FUE, e cila përfshin një kirurg që heq folikulat nga skalpi i kokës dhe i transplanton ato në zona tullace ose të holluara.

Duke përdorur teknikën FUE, një kirurg hap me dorë kanalet në kokën tuaj përpara se të implantojë folikulat e flokëve. Kjo është një procedurë delikate dhe kërkon shumë kohë, ku çdo folikul duhet të pritet dhe të vendoset me saktësi. Përkundrazi, në një transplant flokësh DHI, një mjet në formë stilolapsi përdoret për të bërë prerje të vogla në lëkurën e kokës. Kjo i lejon kirurgut të jetë më i saktë kur vendos folikulat e flokëve, gjë që rezulton në një vijë flokësh me pamje më natyrale, por gjithashtu i jep kirurgut mundësinë të kujdeset për dy hapa në të njëjtën kohë, duke e bërë atë një procedurë më të lehtë dhe më të shpejtë.

Rezultatet para dhe pas transplantit DHI

Nëse fjalët tona nuk mjaftojnë, pacientët tanë flasin për ne!

Qëndroni të përditësuar duke na ndjekur në Instagram

Përfitimet e një transplanti flokësh DHI në Shqipëri

Për shkak të mënyrës se si kryhet transplantimi i flokëve DHI në Shqipëri, kjo lloj procedure ofron shumë përfitime:

 • Më pak invazive se metodat më tradicionale
 • Rezultatet mund të duken më natyrale
 • Procedura ka një kohë shumë më të shkurtër rikuperimi
 • Kostoja e kryerjes së një transplanti flokësh DHI në Shqipëri është shpesh shumë më e ulët se sa do të ishte diku tjetër
 • Sasia e kohës që harxhojnë shartimet është zvogëluar falë stilolapsit që përdoret
 • Shkallë më të larta të mbijetesës për folikulat e flokëve të transplantuar
 • Rrezik më të ulët të gjakderdhjes
 • Më pak trauma
 • Rezultate më të shëndetshme përfundimtare

 

Për më tepër, nuk ka nevojë të rruani kokën plotësisht për t’u përgatitur për këtë procedurë, e cila ju jep mundësinë të ndiheni të sigurt për më gjatë. Rrjedhimisht, kjo procedurë shihet si opsioni perfekt për pacientët me flokë më të gjatë.

Transplanti i Flokëve DHI në Shqipëri: Shërimi

Transplanti juaj i flokëve DHI në Shqipëri nuk përfundon kur dilni nga klinika. Ekziston një listë e udhëzimeve të kujdesit pasues që duhet të ndiqni, sipas këshillës së kirurgut tuaj. Këto udhëzime mund të përfshijnë:

Healing after hair transplant

Procesi i transplantit të flokëve DHI

Siç u përmend më lart, transplantet e flokëve DHI në Shqipëri janë versione të modifikuara të trajtimit FUE, që do të thotë se ato ndjekin një proces të ngjashëm. Transplantet e DHI bëhen duke marrë njësi folikulare nga zona e donatorit dhe duke i transplantuar ato në zonën marrëse. Kjo zonë donatore është zakonisht pjesa e pasme e kokës suaj. Njësitë hiqen një nga një me një grusht të veçantë me diametër 0,6-0,8 mm. Qelizat në gjëndrën e flokëve ndahen dhe rriten për të formuar qime të reja. Flokët e rinj i shtyjnë flokët e vjetër dhe cikli fillon përsëri.

Më poshtë është një listë e detajuar e asaj që mund të prisni nga Advanced Hair Transplant Clinic në Shqipëri:

 • Rruajtja e kokës
 • Aplikimi i anestezisë lokale për të mpirë zonën
 • Nxjerrja e folikulave të flokëve nga pjesa e pasme e kokës duke përdorur një mjet të veçantë
 • Ngarkimi i folikulave të flokëve të shëndetshëm në një mjet në formë stilolapsi
 • Implantimi i folikulave të flokëve në zonën e tullace të kokës
 • Pasi të përfundojë procedura, është koha për të aplikuar krem antibiotik dhe fashë për një rikuperim të shkëlqyer

Kostoja e transplantit të flokëve DHI në Shqipëri

Transplantet e flokëve DHI në Shqipëri kushtojnë një pjesë të vogël të asaj që do të kushtonin në vendet e tjera. Kjo për shkak se kostoja e jetesës në Shqipëri është shumë më e ulët se në vendet e tjera, dhe kështu kostot për të drejtuar një klinikë dhe për të paguar stafin janë gjithashtu shumë më të ulëta. Megjithatë, nuk ka një çmim të specifikuar të asaj që do të duhet të paguani, pasi gjithçka varet nga faktorë të ndryshëm si numri i grafteve të kërkuara. Një nga gjërat kryesore që ndikon në koston e transplantit të flokëve DHI në Shqipëri është se sa folikula flokësh duhen implantuar.

Një transplant flokësh DHI në Shqipëri është shumë më i lirë se në shumë vende të Evropës Perëndimore, sepse përveç faktit që kostoja e jetesës është përgjithësisht më e ulët në Shqipëri, kostoja e procedurave mjekësore është gjithashtu e ulët. Për më tepër, ka më pak rregulla rreth transplantit të flokëve në Shqipëri, gjë që mund të ulë koston.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni. Klinika jonë ofron një shërbim që është i përshtatur për nevojat tuaja specifike. Ne kemi ekspertë që mund t’ju japin këshilla dhe oferta.

Happy client after DHI hair transplant in Albania with the best price

Si të përgatiteni për transplantin e flokëve tuaj DHI në Shqipëri

Pasi të keni rezervuar transplantin e flokëve DHI në Shqipëri, ne do t’ju ofrojmë një ekip plot me këshilltarë, infermierë dhe kirurgë. Një ekip ekspertësh do t’ju japë këshilla dhe do t’ju ndihmojë të përgatiteni për procedurën, si dhe do t’ju japë mbështetje dhe udhëzime gjatë procesit të rikuperimit. Ju lutemi vini re se: Ju duhet të hulumtoni plotësisht procedurën, të flisni me mjekun tuaj për çdo pyetje që keni dhe të siguroheni që jeni të vetëdijshëm për të gjitha rreziqet e përfshira. Marrja e masave të duhura paraprake do t’ju sigurojë të keni një përvojë pozitive.

Që nga momenti kur mbërrini në klinikën tonë deri në takimet tuaja pasuese, ne do të jemi partnerë në rrugëtimin tuaj për të arritur rezultatet më natyrale.

Për ta bërë më të lehtë për ju, ne kemi krijuar një listë të hapave që duhet të ndërmerrni për t’u përgatitur për transplantin e flokëve DHI në Shqipëri:

 • 3 javë para operacionit: tregojini kirurgut tuaj historinë tuaj të plotë mjekësore, duke përfshirë këtu çdo lloj medikamenti që mund të keni përdorur në të kaluarën ose që mund të përdorni tani. 3 javë para operacionit duhet të lini gjithashtu duhanin, qofshin cigare të vërteta apo cigare elektronike – kjo ndodh sepse duhani mund të rrisë mundësinë e rreziqeve pas operacionit dhe të ndikojë në kohën e rikuperimit duke e vonuar atë.
 • 1 javë para operacionit: shmangni marrjen e çdo forme suplementesh bimore, përfshirë çajin bimor. 1 javë para operacionit duhet të shmangni edhe marrjen e ilaçeve për hollimin e gjakut si aspirina ose ibuprofen.
 • Natën para operacionit: shmangni ngrënien ose pirjen për të paktën 8 orë përpara operacionit. Bëni dush dhe lani kokën, duke shmangur gjithashtu produktet për stilimin e flokëve si llak, xhel për flokë ose shkumë. Përpjekja për të veshur veshje që mund të hiqen lehtësisht pa prekur këmishën nga poshtë kokës do të ishte një zgjidhje e shkëlqyer.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQs)

Mbjellja e flokëve DHI në Shqipëri mund të jetë një proces pa dhimbje në klinikën tonë. Ne marrim një qasje holistike ndaj procedurës dhe sigurohemi që pacientët tanë të jenë të rehatshëm dhe të sigurt gjatë gjithë procesit.

Në klinikën tonë DHI, ne përdorim teknologjinë më të fundit dhe ekipi ynë me përvojë do të punojë pa u lodhur për t’ju siguruar që të merrni rezultatet më të mira të mundshme. Ne e dimë se transplantimi i flokëve mund të jetë një përvojë e dhimbshme, kështu që ne do të bëjmë gjithçka që mundemi për t’u siguruar që të jeni rehat dhe të keni një përvojë pozitive.

Implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve në Shqipëri është një procedurë që kërkon ekspertizë, saktësi dhe pajisje moderne për të siguruar një rezultat të suksesshëm. Procedura gjithashtu duhet të mbikëqyret nga një ekip profesionistësh mjekësorë. Duke marrë rreth 6 deri në 8 orë për të përfunduar plotësisht, transplanti i flokëve DHI në Shqipëri përfshin hapa të ndryshëm.

Sigurisht, koha e procedurës varet tërësisht nga teknika dhe numri i transplanteve të nevojshme. Normalisht është një operacion ditor dhe të nesërmen kryhet procesi i larjes. Me fjalë më të thjeshta, operacioni juaj do të zgjasë nga 2 deri në 3 ditë.

Transplantet e flokëve DHI bien midis tre javësh dhe një muaji pas kryerjes së tyre. Jo folikulat, por qimet individuale.

Njësitë folikulare janë ende të paprekura gjatë kësaj periudhe, kështu që rënia e flokëve është jashtëzakonisht normale. Ju duhet të shihni rezultatet tuaja të plota brenda një viti pas disa muajsh nga rritja e flokëve tuaj.

Brenda 15 ditëve të para pas operacionit, do të përjetoni kruarje. Në mënyrë ideale, kjo do të zhduket me kalimin e kohës.

Flokët tuaj do të bien për afërsisht një muaj, pastaj ata do të rriten për një muaj të tretë dhe së fundi, flokët tuaj duhet të rriten plotësisht për rreth një vit më pas.

DHI njihet për kohën më të shpejtë të rikuperimit, ndërsa FUE është një procedurë më e saktë me plagë minimale. Të dyja metodat janë vërtetuar të jenë shumë efektive në rikthimin e rritjes së flokëve.

Transplantimi i flokëve FUE është një procedurë që kërkon hapjen e kanaleve përpara implantimit, në mënyrë që graftet të mund të shartohen manualisht nga kirurgu. Në të kundërt, metoda e mbjelljes së flokëve DHI përdor një mjet që kryhet menjëherë pas nxjerrjes, pa qenë nevoja të krijohen më parë kanale.

Ata që kërkojnë flokë me pamje natyrale mund të përfitojnë shumë nga transplantet e flokëve DHI. Pritet që flokët që rriten pas operacionit dhe procesit fillestar të rënies të jenë të shëndetshme dhe të duken natyrale.

Një transplant flokësh DHI në Shqipëri është një nga teknikat më efikase të restaurimit të përhershëm të flokëve, e krijuar për të rivendosur plotësisht flokët e humbur dhe për të lehtësuar rritjen e flokëve të rinj.

Metodat më të kërkuara për transplantin e flokëve:

Këshillat dhe lajmet e fundit prej nesh

Na ndiqni

KRYENI NJË KONSULTË FALAS

Rruga e fitimit të vetëbesimit fillon këtu! 

Është e thjeshtë, e shpejtë, pa pagesë. Specialistët tanë do ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur. 

Ose telefononi specialistët tanë për të marrë ndihmë të menjëhershme:

sqAlbanian