Rreth Nesh

ADVANCED FUE

Advanced FUE Hair Clinic është një klinikë e kualifikuar në qendër të Tiranës, e specializuar në transplantin e flokëve. Duke përdorur metoda inovative dhe pajisje moderne për rënien e flokëve të kombinuara me aftësitë e jashtëzakonshme kirurgjikale të ekspertëve tanë, ne sigurohemi që të japim një transformim të plotë në pamjen e pacientit.

Advanced FUE Hair Clinic ka realizuar shumë transplante dhe trajtime flokësh, dhe rezultatet janë mahnitëse.
Qëllimi ynë kryesor është t'u ofrojmë pacientëve cilësinë më të mirë të shërbimit dhe rezultate të suksesshme.

Me përvojë 15 vjeçare, ekspertët tanë janë më të mirët në punën e tyre. Advanced FUE Hair Clinic ju garanton një pamje natyrale dhe flokë që nuk do të bien më kurrë.

 • Probleme me rënien e flokëve?

  Ne e kemi zgjidhjen!
  Ne njohim dhe kuptojmë lloje të ndryshme të rënies së flokëve dhe sa ndikim ka ky fenomen në jetën e secilit.

 • Pse na intereson?

  Asgjë nuk është më inkurajuese për ne sesa të shohim pacientët tanë që janë të kënaqur me rezultatet përfundimtare të punës sonë. Rivendosja e flokëve, nuk është më një ëndërr.

 • Stafi ynë

  Stafi ynë prej 10 ekspertësh, kirurgë të specializuar dhe konsulentë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë për problemet tuaja të flokëve. Ju ftojmë të bëni një konsultë FALAS, ku mund të kuptoni se çfarë lloj problemi keni flokët, cila është zgjidhja optimale për ju dhe pse do të bëni zgjedhjen e duhur për të na zgjedhur!

Oraret

Hen– Pre -

E shtune -

E Diele -

9:00 - 18:00

10:00 - 14:00

10:00 - 14:00

Njihuni me ekipin tonë të përkushtuar të mjekëve

Rezervo Konsultën Tënde