4.6/5

Ekselente 4.8 nga 5 yje vleresim ne Google

Transplanti i vetullave ne Shqiperi cmime te lira.

Transplanti i vetullave në Shqipëri

Advanced Hair Transplant Clinic: Klinika e Flokut 10 Vite Lider në Shqipëri

Transplantimi i vetullave në Shqipëri është një procedurë kozmetike që synon t’i bëjë vetullat të duken më të plota ose të zëvendësojë përgjithmonë rënien e flokëve në vetulla.

+6235 Pacientë të Kënaqur
+10 Mjekë Specialistë
+10 Vite Eksperiencë
Klinika në 3 Shtete të Ndryshme
Rregullimi i vetullave me ane te transplantit.

Çfarë është transplantimi i vetullave?

Transplantet e vetullave janë një opsion i përhershëm për individët që po përjetojnë rënie të flokëve ose rritje të pamjaftueshme të qimeve në rajonin e vetullave. Forma jo tërheqëse e vetullave mund të shkaktohet nga pezmatimi i tepërt, dëmtimi i krijuar nga trajtimet ose shenjat me lazer, ose çështje mjekësore si alopecia ose hipotiroidizmi.

Restaurimi i vetullave mund të arrihet përmes të njëjtave teknika kirurgjikale të mbjelljes së flokëve si Nxjerrja e Njësisë Folikulare (FUE) ose Transplantimi i Njësisë Folikulare (FUT). Kur bëhet fjalë për FUE, merren copa të vogla të kokës së flokëve të donatorëve, ndërsa FUT përfshin marrjen e një shiriti të madh nga skalpi i dhuruesit, i cili rezulton në më shumë folikula, por edhe shenja më të dukshme.

Një faktor kyç i një transplanti të vetullave është kujdesi i vazhdueshëm që duhet treguar. Folikulat e flokëve që janë marrë nga një zonë tjetër e trupit do të vazhdojnë të rriten, ngjashëm me flokët në lëkurën e kokës. Kjo do të thotë që vetullat duhet të kujdesen shpesh, zakonisht me ndihmën e një profesionisti që kupton estetikën e dëshiruar, dy deri në tre herë në muaj.

Rezultatet para dhe pas transplantit të flokëve në Shqipëri

Nëse fjalët tona nuk mjaftojnë, pacientët tanë flasin për ne!

Qëndroni të përditësuar duke na ndjekur në Instagram

Implantet e qimeve të vetullave në Shqipëri: Procedura

Kirurgët tanë profesionistë në Shqipëri kanë zotëruar teknikën e mbjelljes së flokëve FUE (Follicular Unit Extraction) dhe e përdorin atë për të dhënë rezultate të përhershme dhe me pamje natyrale gjatë rivendosjes së vetullave.

Mjetet mikro të përdorura në procedurë ndihmojnë në arritjen e një rezultati të përsosur pa asnjë shenjë. Graftet për transplantim mund të merren nga zona e vetullave, pas veshit ose pjesa e sipërme e kofshëve.

Sasia e transplanteve dhe kohëzgjatja e procesit (që zakonisht është midis 5 dhe 6 orë) përcaktohet para fillimit të transplantimit.

Para fillimit të procedurës, do të përdoret një anestezi lokale për t’u siguruar që nuk ndjeni dhimbje gjatë procesit. Përveç kësaj, qetësuesit mund të jepen nëse ndiheni të shqetësuar ose të frikësuar.

Mjeku juaj përdor një gjilpërë të vogël për të hequr folikulat e flokëve nga zona e dhënësit (zakonisht një vend i parëndësishëm pas veshit tuaj). Këto folikula vendosen më pas në prerje të lehta përgjatë vijës së vetullave, duke shkuar së bashku me qimet aktuale të vetullave. Kur qimet fillojnë të mbijnë, ato nuk do të dallohen nga vetullat tuaja origjinale.

Transplanti i Vetullave në Tiranë, Shqipëri: Avantazhet

Transplantet e vetullave janë shumë të kërkuara në Shqipëri dhe vijnë me një mori përfitimesh. Përfitimet e tilla përfshijnë:
Mbjellja e vetullave ne Tirane.

Përse duhet të kryhet transplanti i vetullave?

Ata që kanë përjetuar rënie të vetullave, një tatuazh të zbardhur të vetullave ose që dëshirojnë një zonë më të dendur të vetullave mund të zgjedhin një transplant të vetullave. Personat që kanë rënie të flokëve për shkak të kushteve të tilla si trichotillomania ose alopecia areata, ose lëndime si djegiet ose plagët që kanë prekur lëkurën, mund të përfitojnë gjithashtu nga kjo procedurë.

Një transplant i vetullave në Shqipëri është një mënyrë afatgjatë për të përmirësuar pamjen e vetullave, në vend që të vareni nga kozmetika për t’i bërë ato të duken më të plota. Ndërsa ky trajtim zakonisht kërkohet nga gratë, vitet e fundit edhe burrat zgjedhin të bëjnë këtë lloj kirurgjie estetike.

 • Trajtimi ynë për restaurimin e vetullave do të sigurojë rezultate më të qëndrueshme dhe më realiste se çdo tjetër.
 • Metodat tona të avancuara FUE nuk kanë pothuajse asnjë shenjë. Në vetëm 6 muaj do të jeni në gjendje të vëzhgoni rritjen e re natyrore.
 • Ju mund të ktheheni në shtëpinë tuaj në të njëjtën ditë të operacionit, dhe shkalla jonë e suksesit është rreth 97-100%.

Kostoja e transplantit të vetullave në Shqipëri

Kostoja që do t’ju duhet të paguani për transplantin e vetullave do të jetë e ndryshme në varësi të kërkesave tuaja të veçanta. Implantet e vetullave në Shqipëri janë shumë ekonomike. Në SHBA dhe pjesë të Europës, këto procedura zakonisht kushtojnë nga 7,000 deri në 25,000 dollarë.

Megjithatë, në Shqipëri ato kushtojnë 70% më lirë. Advanced Hair Transplant Clinic ofron transplante vetullash me cilësi të lartë me një kosto të përballueshme. Mjekët janë shumë të ditur dhe çmimi është shumë më i ulët se vendet e tjera, duke e bërë Shqipërinë opsionin më tërheqës.

Rregullimi i vetulles dhe mbjella e vetulles.

Pse të zgjidhni Advanced Hair Transplant Clinic për një transplant të vetullave në Shqipëri?

 • Procedura mjekësore me kosto efektive.
 • Shërbimi dhe kujdesi për pacientët me kalibër të lartë.
 • Transplantimi i vetullave me pamje natyrale për burra dhe gra.
 • Profesionistë kryesorë të transplantit të vetullave në mbarë botën.
 • Akomodimi dhe transporti organizohen nga ekipi ynë.
 • Klinika ndodhet në zemër të Tiranës.
 • Kujdesi për vetullat pas transplantimit.

 

Ne jemi klinika lider për restaurimin e flokëve në Shqipëri që krenohet me një staf kirurgësh të trajnuar dhe të aftë. Ekipi ynë ka mjaft ekspertizë dhe mund të krijojë vetulla që koordinohen në mënyrë të përsosur me tiparet tuaja.

Prioriteti ynë kryesor është ofrimi i cilësisë më të lartë të kujdesit për pacientët që kanë zgjedhur t’i nënshtrohen një transplanti flokësh në ndonjë nga objektet tona. Ne do të jemi me ju nga konsultimi fillestar deri në fazën e kujdesit pasues për t’u siguruar që jeni të kënaqur me rezultatet. Përgjegjësia jonë është të sigurohemi që të ndiheni të kënaqur dhe të sigurt me pamjen tuaj të re.

Ne ofrojmë metodat më të sofistikuara FUE për t’u siguruar që të merrni rezultate afatgjata dhe natyrale nga transplantimi i vetullave tuaja. Ne i drejtohemi çdo pacienti individualisht, duke ofruar plane trajtimi të personalizuara për të siguruar që rezultatet tuaja do të vazhdojnë. Nuk është e nevojshme të vendosni për një program të veçantë trajtimi – vetëm komunikimi i sinqertë dhe i drejtpërdrejtë do t’ju lejojë të identifikoni kursin më të mirë të trajtimit për nevojat tuaja. Rrjedhimisht, nëse doni të rregulloni vetullat e këputura ose të trajtoni një problem tjetër të rënies së flokëve, ekspertët tanë të humbjes së flokëve do të jenë në gjendje t’ju ndihmojnë.

Nëse transplantimi i flokëve nuk është një opsion, ne do t’ju ndihmojmë të kërkoni alternativën më të përshtatshme për menaxhimin e rënies së flokëve, në mënyrë që të dukeni dhe të ndiheni më mirë. Ne ofrojmë një sërë trajtimesh që fokusohen në rënien e flokëve, duke përfshirë Minoxidil dhe terapinë plazmatike të pasur me trombocite.

Vetullat tuaja mund të bëjnë vërtet ndryshim kur bëhet fjalë për atë se sa të sigurt ndiheni në vetvete. Jepini vetëbesimit tuaj një nxitje me dy vetulla simetrike, në formë të përsosur nga një transplant i qimeve të vetullave. Caktoni një takim falas për të marrë më shumë informacion.

A jeni kandidat i përshtatshëm për transplantin e vetullave?

 • Specialisti më me përvojë i transplantit të vetullave do të vlerësojë gjithmonë përshtatshmërinë e një pacienti për procedurën, duke e bazuar vendimin e tij në elementë thelbësorë.
 • Ndryshe nga një transplant tipik i flokëve FUE, kushdo që dëshiron të rivendosë ose t’i bëjë qimet e vetullave më të dendura në përgjithësi do të konsiderohet një kandidat i mundshëm për një transplant të vetullave.
 • Të kesh një gjendje të mirë shëndetësore është një domosdoshmëri për t’u kualifikuar për transplantin e vetullave në Shqipëri. Njerëzit me ndonjë problem shëndetësor që mund të çojë në probleme të mëtejshme nuk janë të përshtatshëm për këtë procedurë.

 

Duke punuar me kirurgun më të mirë të transplantit të vetullave në Shqipëri, procedura e transplantimit të qimeve të vetullave është jashtëzakonisht e ndërlikuar dhe kërkon saktësi dhe ekspertizë ekstreme.

Personeli i Advanced Hair Transplant Clinic zotëron njohuri të konsiderueshme dhe ka marrë udhëzime të specializuara për restaurimin e vetullave në Shqipëri. Ne jemi të vetëdijshëm për tendencat më të fundit për të garantuar që klientët tanë të jenë të kënaqur me pamjen e vetullave të tyre të reja.

Rikuperimi dhe kujdesi pas transplantit të vetullave në Shqipëri

Duke iu përmbajtur hapave që janë përcaktuar, suksesi i transplantit të vetullave në Shqipëri do të varet nga mënyra se si do të kryhet kujdesi pas operacionit.

 • Klientët tanë mjekësorë pajisen me një paketë postoperative që përmban të gjithë informacionin përkatës se si të reduktohen cikatricet dhe të marrin rezultatin më të mirë të mundshëm.
 • Paketa përmban të gjithë elementët e nevojshëm për t’u kujdesur për zonën e trajtuar, si hidratues, kremra, solucione antiseptike dhe qetësues kundër dhimbjeve për të përshpejtuar procesin e rikuperimit.
 • Ju duhet të jeni në gjendje t’i ktheheni aktiviteteve tuaja të zakonshme brenda dy ditëve nga transplantimi i vetullave në Shqipëri.
 • Tirana ka shumë pamje për të parë gjatë qëndrimit tuaj, kështu që ju duhet të jeni në gjendje të eksploroni zonën pa ndonjë kohë të gjatë rikuperimi.
 • Është normale të përjetoni një butësi të vogël dhe një zgjebe të lehtë rreth zonës së mbjelljes së qimeve të vetullave, dhe kjo duhet të zhduket brenda 7 ditëve.
 • Flokët e transplantuar do të fillojnë të bien nga 3 deri në 5 javë.
 • Mund të duhen deri në dy muaj që qimet e reja të fillojnë të mbijnë pas një transplanti të vetullave.
 • Shtrirja e plotë duhet të jetë e dukshme në harkun kohor prej 4 deri në 6 muaj.

Zgjedhja e klinikës më të mirë të transplantit të vetullave

Nëse jeni duke kërkuar për transplantim të vetullave në Shqipëri, është e nevojshme të gjeni një kirurg me ekspertizë të jashtëzakonshme. Për të garantuar që objekti mjekësor dhe mjeku që po konsultoni janë legjitime, është thelbësore të kontrolloni dëshmitë dhe vlerësimet e pacientëve. Kjo do t’ju ndihmojë të shmangni një restaurim të vetullave që është i rrezikshëm ose nuk i plotëson pritjet tuaja.

Tek Advanced Hair Transplant Clinic, ne bashkëpunojmë me mjekët më të arrirë të transplantit të vetullave, të cilët kanë ekspertizë të gjerë për të garantuar rezultatet më të mira për të gjithë klientët tanë.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQs)

Hollimi ose humbja e vetullave mund të jetë rezultat i një sërë çështjesh si kushtet mjekësore, trashëgimia, hormonet dhe problemet e lëkurës. Kjo mund të ndikojë në vetëvlerësimin e dikujt, por ka një zgjidhje. Një transplant i vetullave në Shqipëri mund të marrë qime nga një zonë dhuruese dhe t’i riimplantojë ato në vetull, duke dhënë një rezultat natyral dhe afatgjatë.

Transplantimi i vetullave është një proces kirurgjik që përdoret për të rritur sasinë e qimeve në vetulla. Është një zgjidhje e përhershme që mund të qëndrojë për një jetë të tërë. Gjatë procedurës, një mjek do të marrë folikulat e flokëve nga skalpi dhe do t’i vendosë në vetulla.

Shumë njerëz zgjedhin këtë zgjidhje të përhershme për humbjen e flokëve pasi gjëndrat e flokëve vijnë nga pjesë të trupit ku flokët tashmë po rriten. Flokët do të jenë në gjendje të rriten natyrshëm dhe rezultatet do të qëndrojnë. Nëse flokët duhet të merren nga vende ku flokët rriten më gjatë se qimet e zakonshme të vetullave, mund të kenë nevojë të shkurtohen rregullisht për t’i mbajtur të duken të rregullta.

Në Shqipëri, transplantet e vetullave të kryera nga specialistë me përvojë kanë shkallë të shkëlqyeshme suksesi. Kjo për arsye se kjo procedurë është shumë e thjeshtë dhe prej eksperiencës së mëparshme. Kirurgët e klinikës tonë kanë një eksperiencë prej 15 vitesh. 

Gjatë transplantimit të vetullave do t’ju jepet anestezi e përgjithshme në mënyrë që të mos përjetoni asnjë dhimbje. Pas operacionit, mund të keni siklet të lehtë, por ky mund të trajtohet lehtësisht përmes ilaçeve kundër dhimbjeve të përshkruara ose ilaçeve pa recetë.

Është thelbësore për një proces të shpejtë shërimi që t’i përmbahen udhëzimeve të mjekut gjatë periudhës së rikuperimit. Me ndihmën e ilaçeve të dhëna, çdo shqetësim mund të trajtohet me lehtësi.

Njerëzit që kanë përjetuar rrallimin e vetullave për shkak të shkuljes së tepërt, plagëve, lëndimeve ose trikotillomanisë (një çrregullim i shëndetit mendor i karakterizuar nga heqja e qimeve të vetullave), duhet të konsiderojnë transplantin e vetullave si një opsion. Për më tepër, ky trajtim mund të jetë gjithashtu i dobishëm për individët që vuajnë nga probleme të tjera mjekësore.

Transplantet e vetullave kërkojnë marrjen e folikulave aktive të qimeve nga një zonë tjetër e trupit, kështu që dikush që ka përjetuar një humbje të konsiderueshme të skalpit ose qimeve të trupit mund të jetë i papërshtatshëm për procedurën.

Këshillohet që të merrni disa ditë pushim nga puna (të paktën) për të lejuar që transplanti juaj të rikuperohet. Pas kësaj, ju keni mundësinë të ktheheni në punën tuaj kur të ndiheni mjaftueshëm të shëndetshëm. Merrni më shumë detaje rreth kthimit në punë pas transplantimit të vetullave.

Metodat më të kërkuara për transplantin e flokëve:

Këshillat dhe lajmet e fundit prej nesh

Na ndiqni

KRYENI NJË KONSULTË FALAS

Rruga e fitimit të vetëbesimit fillon këtu! 

Është e thjeshtë, e shpejtë, pa pagesë. Specialistët tanë do ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur. 

Ose telefononi specialistët tanë për të marrë ndihmë të menjëhershme:

sqAlbanian