4.6/5

Ekselente 4.8 nga 5 yje vleresim ne Google

Informacione të Përgjithshme për Mbjelljen e Flokëve

Share this post:
Mbjellja e flokeve ne Shqiperi

Table of Contents

Njerëzit përfshihen aq shumë në rutinën e përditshme saqë fillojnë të marrin shumë gjëra si të mirëqena, qofshin ato rinia, shëndeti i tyre i mirë, apo edhe pamja e tyre – deri sa të mos i kenë më. Për shumë njerëz, një transplant flokësh mund të rikthejë atë që duket të jetë një flokë i plotë, thënë më mirë, një kokë më e plotësuar.

Nëse rrallimi ose rënia e flokëve ju shqetëson, procedura e transplantit të flokëve mund të jetë qasja e duhur për të rikthyer besimin tuaj kur flisni për pamjen tuaj. Megjithatë, së pari, bëni një bisedë me mjekun tuaj se çfarë të prisni gjatë dhe pas operacionit.

Procedura e nje transplanti flokesh ne Shqiperi

Çfarë është transplantimi i flokëve?

Një transplant floku është një trajtim kirurgjik që ka të bëjë me heqjen e folikulave të flokëve nga një pjesë e trupit me qime në një vend që ka flokë të holluar ose rënie të flokëve për shkak të rënies së flokëve, operacionit, aksidenteve, traumave, etj. Metoda më e avancuar e mbjelljes së flokëve nuk është e ngjashme aspak me transplantin e lëkurës, ku hiqen pjesët e lëkurës. Folikulat e flokëve zgjidhen me dorë në mënyrë që të ndihmojnë në përshtatjen e përsosur të flokëve natyralë.

Çfarë është kaq e veçantë mbi transplantin e flokëve me njësi mikrofolikulare?

Është e vetëkuptueshme që flokët rriten në njësi natyrale – çdo njësi folikulare përmban një deri në pesë qime. Rezultatet më të këndshme estetikisht arrihen vetëm kur flokët transplantohen bazuar në këtë njësi natyrale. Mikrograftet që janë një deri në dy qime secila aplikohen në të gjithë vijën e flokëve për t’i dhënë transplantit të flokëve një pamje natyrale. Minigraftet që janë nga tre deri në pesë qime secila aplikohen për më shumë densitet, për të mbushur boshllëqet që fshihen pas vijës së flokëve me rrallim ose rënie të flokëve. Ndërsa flokët mblidhen në vendndodhjen e re, ndiqet drejtimi natyror i njësisë folikulare, duke shtuar rezultatin natyral. E kundërta, mbledhja dhe transferimi i njësive folikulare pa i kushtuar shumë vëmendje japin rezultate jonatyrale.

Pergatitje per mbjelljen e flokeve ne Shqiperi

Para Ndërhyrjes Kirurgjikale

A është e dhimbshme procedura e transplantit të flokëve?

Mund të habiteni, por nuk ka dhimbje të forta para, gjatë ose pas një procedure të transplantit të flokëve. Së pari, para procedurës, do t’ju injektohet një anestezi lokale, kështu që megjithëse mund të ketë pak shqetësim nga injeksionet fillestare, shanset për të ndjerë diçka tjetër përveç dhimbjes së lehtë nga ajo pikë e tutje janë të pakta. Në të njëjtën mënyrë, megjithëse mund të ketë një ndjenjë acarimi të lehtë pas operacionit, ajo do të kalojë shumë shpejt për shkak të spërkatësit me kripë të ofruar nga ne.

Për më tepër, çdo shqetësim ose dhimbje që mund të ndjeni pas procedurës mund të eleminohet lehtësisht me ndihmën e medikamenteve pa recetë, si ibuprofeni.

A do të më duhet pushim nga puna?

Këshilla jonë është të merrni një deri në dy javë pushim nga puna me qëllimin e vetëm për të patur një proces shërimi të plotë dhe pa probleme. Megjithëse ka një shans të lartë që periudha e shërimit të jetë më e gjatë se kjo, prapëseprapë më mirë të jeni të sigurt sesa të pendoheni më vonë. Disa njerëz vendosin të punojnë nga shtëpia në ditët në vijim pas procedurës, duke pritur që të zhduken simptomat ose shenjat.

Çfarë e shkakton rënien e flokëve tek meshkujt?

Humbja e flokëve tek meshkujt është një efekt anësor i njohur zakonisht i plakjes dhe të gjithë do ta kalojnë atë në një moment të jetës së tyre. Rreth gjysma e meshkujve do të përjetojnë njëfarë niveli të rënies së flokëve, kur të arrijnë moshën 50. Çdo gjëndër e flokëve ka një tendencë për të prodhuar një fije floku për 2 deri në 6 vjet. Pas kësaj, flokët do të bien dhe qime të reja do të fillojnë të rriten nga gjëndra. Duke parë që qelizat staminale janë të përfshira në promovimin e këtij procesi, humbja e flokëve mund të fillojë të shfaqet me kalimin e kohës pasi qelizat burimore fillojnë të humbasin efikasitetin e tyre dhe një hormon, i pranishëm tek burrat, i quajtur dihidrotestosterone i shtyn folikulat të tkurren dhe të luftojnë për të rritur flokë të rinj.

A ka ndonjë gjë që mund të bëj për të përmirësuar transplantin e flokëve?

Si rregull i përgjithshëm, është me rëndësi të bëni një diskutim të hapur me ne, qoftë personalisht apo në telefon. Arsyeja pas kësaj është fakti se situata e humbjes së flokëve të të gjithëve është unike, që do të thotë se nevojat e procedurës ndryshojnë, dhe po ashtu edhe përgjigja, nuk është kurrë e njëjtë. Përpara se t’i nënshtroheni një transplanti flokësh, ka disa trajtime mjekësore për humbjen e flokëve që mund t’i aplikoni në muajt para procedurës – trajtime të tilla do të rrisin cilësinë e rezultateve. Për t’u siguruar 100% që nuk po përdorni ndonjë trajtim që mund të ketë një ndikim shkatërrues ose se nuk po shpenzoni kohë ose para për produkte që nuk do të bëjnë ndonjë ndryshim, më e mira do të ishte që kryesisht të bënit një bisedë me ne.

Mbjellja e flokeve per meshkujt

A kam nevojë për transplant flokësh?

Humbja e flokëve është e ndryshme në çdo individ, që do të thotë se përgjigja nëse kërkohet apo jo një transplant flokësh varet tërësisht nga ju. Nëse ndiheni sikur vetëbesimi juaj nuk është më në të njëjtin nivel dhe nuk jeni të kënaqur me mënyrën se si dukeni ose ndjeni një ndikim në shoqërizimin tuaj, rekomandimi ynë do të ishte të na kontaktoni sa më shpejt që të jetë e mundur për një rezervim falas, konsultim jo të detyrueshëm, kështu që mund të kryejmë një bisedë mbi opsionet tuaja, nevojat tuaja dhe dëshirat tuaja.

A janë transplantet e flokëve vetëm për kokën?

Është e qartë se jo. Transplantet e flokëve mund të jenë një zgjidhje për të luftuar rënien e flokëve në zona të tjera të trupit, përfshirë fytyrën. Njerëzit në ditët e sotme zgjedhin të zëvendësojnë, rimbushin ose krijojnë tërësisht një mjekër, mustaqe, vetulla, boaseta dhe shumë më tepër.

Megjithatë, kjo duhet të vlerësohet rast pas rasti, prandaj duhet të caktoni menjëherë një takim për të mësuar më tepër.

Procedura per mbjelljen e flokeve

Procedura

Cilat janë efektet anësore të transplantit të flokëve?

Do të vini re disa gërvishtje të vogla dhe plagë minimale në pjesën e pasme të qafës, ku është vendi i dhurimit dhe ku janë mbledhur folikulat e dhuruesit. Megjithatë, cikatricet janë pothuajse të padukshme dhe gërvishtjet kanë një rreze më të vogël se 1 mm. Procedura e mbjelljes së flokëve nuk ka efekte anësore shtesë dhe e gjithë procedura është mjaft joinvazive.

Sa kohë zgjat një transplant?

Duke marrë parasysh faktin se shumica, nëse jo të gjitha, procedurat tona zhvillohen në një ditë të vetme, një seancë të vetme, ju jeni në gjendje t’i ktheheni jetës tuaj të përditshme sa më shpejt që të jetë e mundur.

Megjithatë, rastet më të mëdha mund të kërkojnë më shumë se dy ditë.

A do të më duhet të shkurtoj flokët?

Për t’u dhënë kirurgëve hapësirë të mjaftueshme për të punuar dhe saktësi të lartë, kërkohet që të keni flokë të shkurtër. Sidoqoftë, kjo do të bëhet nga ne në ditën e procedurës, kështu që nuk është domosdoshmërisht diçka për t’u shqetësuar. Ju lutemi tregojini kirurgut tuaj, nëse nuk dëshironi të bëni një prerje flokësh. Vlerësimi bëhet rast pas rasti dhe nëse është e mundur do të shmanget.

Cila procedurë e transplantit të flokëve është më e mira për mua?

Çdo individ ka situatën e tij unike dhe metoda më e mirë e transplantit të flokëve për ju do të përcaktohet duke pasur një konsultim fillestar të plotë dhe një diskutim të hollësishëm. Gjatë gjithë këtij takimi, do t’ju jepen opsione, zgjidhje alternative dhe këshilla. Vlen të përmendet se në rast se rënia e flokëve është e madhe, do të zbatohet një kombinim i procedurave.

Kujdesi pas mbjelljes se flokeve

Kujdesi pasues

A do të mbetem me cikatrice?

Transplantet e flokëve lënë cikatrice jashtëzakonisht minimale që janë praktikisht të padukshme.

Rezultatet janë mjaft natyrale dhe të shëndetshme dhe shumë njerëz nuk do të jenë në gjendje të bëjnë dallimin midis flokëve tuaj realë dhe atyre të rinj të transplantuar.

Kohët e fundit kam bërë një transplant flokësh, por flokët më kanë rënë të gjitha, përsëri.

Rënia sërish e flokëve është pjesë e ciklit normal dhe është mjaft kritike. Rënia e flokëve të transplantuar ndodh për shkak të ndonjë shqetësimi që mund të lindë. Sidoqoftë, qelizat staminale dhe folikulat mbeten nën lëkurë dhe fillojnë të rilindin flokë të rinj të shëndetshëm në kohën e duhur.

Sa kohë pas transplantimit tim të flokëve do të shoh rezultate?

Përafërsisht dy deri në katër muaj pas operacionit, flokët e transplantuar do të fillojnë të kalojnë nëpër lëkurë, duke patur sukses në fillim. Kjo do të zhvillohet me shpejtësi dhe kohë të ndryshme duke çuar në një fillim të parregullt. Rritja e plotë e flokëve të transplantuar mund të pritet vetëm pas një viti apo më shumë.

A mund të notoj pas transplantimit të flokëve?

Këshilla jonë do të ishte të shmangni notin për dy javë pas procedurës së transplantit të flokëve.

Pishinat kanë klor, i cili është i dëmshëm kur bie në kontakt me plagët shëruese ose lëkurën e “thyer”. Për më tepër, edhe pishinat që nuk përmbajnë klor shkaktojnë rrezik për infeksione në lëkurën e kokës kuruese. Megjithatë, ky nuk është më problem kur skalpi është rikuperuar plotësisht dhe kanë kaluar dy javë.

A mund të dal në diell pas një transplanti flokësh?

Duke parë se rrezet e forta të diellit direkte mund të dëmtojnë folikulat e flokëve të sapo transplantuar, sugjerimi ynë do të ishte të shmangni çdo aktivitet që lidhet me diellin, si banja dielli, të paktën për disa javë derisa gjëndrat e flokëve të rikuperohen plotësisht. Duke marrë parasysh që çdo rast ndryshon nga tjetri, do të ishte mirë që të kontrollohej me kirurgun për informacion më të individualizuar.

Sa kohë duhet para se të shfaqen shenjat e rritjes?

Ju lutemi kini kujdes dhe kini parasysh që shenjat e rritjes nuk janë të dukshme menjëherë. Pas procedurës suaj, në rreth 3 deri në 6 javë, pjesa më e madhe e flokëve të transplantuar do të fillojnë të bien, duke ju lënë me një pamje të ngjashme me atë që keni pasur përpara se t’i nënshtroheni procedurës. Ndonëse kjo mund të jetë mjaft dëshpëruese, duhet të keni parasysh se këtu fillon cikli i ri dhe rritja e vërtetë e flokëve. Folikulat e flokëve do të fillojnë të rritin flokë përsëri, secila në kohë të ndryshme dhe me shpejtësi të ndryshme. Që koka të balancohet plotësisht, duhen disa muaj. Ndërsa, për të arritur një rritje të shëndetshme, të plotë, natyrale të flokëve mund të duhet deri në një vit.

Rezultatet e mbjelljes se flokeve

A do të jenë rezultatet e përhershme?

Po. Ne në Advanced Hair Clinic sigurohemi që megjithëse humbja natyrale e flokëve vazhdon, tëtransplantojmë flokët që gjenden në pjesën e pasme të kokës ku humbja e flokëve është shumë e pazakontë. Rrjedhimisht, ne garantojmë një flokë të shëndetshëm për pjesën tjetër të jetës, për të gjithë ata pacientë që i janë nënshtruar procedurës së mbjelljes së flokëve.

Sa kohë duhet para se të mund të bëj banjo dielli?

Këshilla jonë do të ishte të shmangni rrezet direkte të diellit për dy javë pas procedurës. Edhe pas dy javësh, djegia nga dielli në lëkurën e kokës duhet të shmanget deri në më shumë se dy muaj pas operacionit. Ekipi ynë rekomandon ta keni parasysh këtë kur vendosni të rezervoni një procedurë dhe t’i nënshtroheni një transplanti flokësh para pushimeve ose më parë, nëse është e mundur. Ose më e pakta që mund të bëni është të mbani lëkurën e kokës të fshehur ose të mbuluar gjatë gjithë pushimeve tuaja.

Kur mund të pi përsëri alkool?

Duke pasur parasysh faktin se alkooli mund të ketë një ndikim të madh negativ në procesin e rikuperimit, rekomandohet që të përmbaheni nga pirja për një javë pas procedurës.

Kush është një kandidat i mirë për një transplant flokësh?

Kandidatët kryesorë për transplantin e flokëve janë meshkujt në të 20-at dhe 30-at e tyre. Njerëzit në një moshë shumë të hershme, përgjithësisht në fund të adoleshencës ose në fillim të të 20-tave kërkojnë këshillim të përshtatshëm, duke qenë se modeli i ardhshëm i rënies së flokëve nuk është përcaktuar ende. Për më tepër, ekziston edhe fakti që të rinjtë shpesh janë të fiksuar në korrigjimin e rënies së flokëve dhe përfundojnë duke u operuar shumë herët për rregullime mjaft të vogla, duke rezultuar në transplantime të shumta flokësh. Në përvojën tonë klinike, ne kemi parë të rinj që i nënshtrohen më shumë se katër transplanteve të flokëve para se të mbushnin 22 vjeç.

Cili është shkaku i ënjtjes pas operacionit?

Gjatë gjithë operacionit, do të injektohet një tretësirë anestezike e holluar në rajonin e dhuruesit për të mpirë zonën dhe për të minimizuar gjakderdhjen. Si lidhet kjo me ënjtjen pas operacionit? Lehtësisht e shpjegueshme. Uji, duke qenë një përbërës i tretësirës, mund të zbresë poshtë për shkak të gravitetit dhe të çojë në ënjtje në ditën e dytë deri në të tretën pas operacionit. Megjithatë, kjo është e përkohshme, zgjat vetëm përafërsisht dy ditë dhe mund të shmanget duke përdorur një fashë të ngushtë në ballë. Për më tepër, gjithmonë mund të përdorni kompresa akulli ose të merrni oralisht steroidë.

A do të vazhdoj të humbas flokët e mbetur?

Në fund, duhet të keni parasysh se një transplant flokësh ju dhuron flokë të rinj në një zonë të holluar ose me flokë të rënë, por nuk parandalon ndonjë humbje të ardhshme të flokëve ekzistues. Kështu, nëse jeni ndër ato pacientë që kanë një sasi të madhe flokësh të mbetur gjatë periudhës së operacionit, do t’ju duhet të përdorni medikamente për të parandaluar rënien e mëtejshme të flokëve. Opsionale, ju gjithmonë mund të zgjidhni t’i nënshtroheni një operacioni të dytë të transplantimit të flokëve nëse jeni duke humbur më shumë flokë.

Sa kohë zgjat operacioni?

Koha që kërkon operacioni varet tërësisht nga rajoni i flokëve të rënë dhe numri i transplanteve të nevojshëm.

Transplantet e flokëve organizohen si më poshtë:

 • Seanca të vogla: të përshtatur për 1300 grafte dhe do të zgjasin deri në 3 orë e 30 minuta.
 • Sesione mesatare: të përshtatur për 1300 deri në 2000 grafte që do të zgjasin nga 4 deri në 5 orë.
 • Sesione të mëdha ose mega: të përshtatur për më shumë se 2000 grafte për seancë dhe logjikisht ato marrin një kohë më të gjatë, nga 5 në 6 orë.

Ekipi ynë i ekspertizës në Advanced Hair Clinic është në gjendje të transplantojë deri në 3000 grafte në një seancë të vetme.

Kujdesi pas transplantit te flokeve

Cilat janë udhëzimet pas operacionit?

Në ditën e operacionit:

 • Çlodhuni.
 • Dëgjoni këngët tuaja të preferuara ose podkastin tuaj tëpreferuar, ose ndoshta edhe shihni TV.
 • Konsumoni ushqim lehtësisht të tretshëm. Përmbahuni nga konsumimi i ushqimeve pikante.
 • Merrni qetësuesit duke ndjekur udhëzimet.
 • Përmbahuni nga çdo lëvizje e papritur e kokës.
 • Përdorni një jastëk të butë kur flini.

Të nesërmen, kthehuni në klinikë për heqjen e fashës. Pasi të hiqet fasha, ju lejohet të filloni të lani kokën me shampo. Kjo do të ndihmojë në heqjen e koreve brenda 4 deri në 5 ditë.

A është i shtrenjtë transplantimi i flokëve?

Duhet të kihet parasysh se çdo modalitet i përdorur për trajtimin e rënies së flokëve, si p.sh. medikamentet kushtojnë. Për më tepër, duhet të dini se këto janë vetëm zgjidhje të përkohshme, domethënë do të kenë nevojë për shpenzime shumëvjeçare. E vetmja teknikë e përhershme e restaurimit të flokëve është transplantimi i flokëve. Çmimi i çdo transplanti flokësh varion në varësi të zonës së rënies sëflokëve dhe numrit të transplanteve të nevojshme. Ekzistojnë gjithashtu disa faktorë të tjerë kyç që mund të ndikojnë në kosto, duke përfshirë:

 • Metoda e përdorur: Siç u shpjegua më parë, kur vendosen krah për krah, FUT (ekstraktimi i njësisë folikulare) ka tendencë të kushtojë më shumë se mini-mikro-graftet, ndërsa nga ana tjetër, FUE (ekstraksioni i njësisë folikulare) është më i kushtueshëm se FUT.
 • Përdorimi i mikroskopëve.
 • Numri i grafteve të vendosura në një seancë. Në Advanced Hair Clinic, ne përdorim metodat më të avancuara dhe sigurohemi që një numër i madh transplantesh të kryhen në një seancë të vetme.
 • Kostoja përfshin gjithashtu shpenzimet e zyrës së operacionit, infermierisë, anestezistit, medikamenteve dhe barnave të përdorura gjatë gjithë operacionit, dhe sigurisht, ekipit. Fakti që disa klinika pretendojnë se marrin më pak dhe mund të duken të lira, mbetet i dyshimtë. Në raste të tilla, ne ju shtyjmë të merrni informacion të plotë dhe të siguroheni që të përdoret teknika e duhur dhe të sigurohen rezultatet.
Teknika per mbjelljen e flokeve ne Advanced Hair Clinic

Tabela kronologjike e një transplanti flokësh në Advanced Hair Clinic

Konsultimi Fillestar

Gjatë konsultimit fillestar, bëhet ekzaminimi i lëkurës së kokës së pacientit. Më pas, diskutohen preferencat e tyre, së bashku me pritshmëritë e tyre, për të dhënë komente nëse janë realiste apo jo. Për mbulim të plotë, disa pacientë mund të kenë nevojë për më shumë se një procedurë, ndërsa të tjerë mund të kenë nevojë thjesht për një seancë të vetme.

Përpara procedurës

Duke filluar disa ditë para operacionit, këshillohet që pacientët të ndalojnë çdo ilaç ose medikament që mund të jetë shkaku i gjakderdhjes intraoperative dhe përfundimisht të çojë në një pranim të dobët të graftit. Këshillohet gjithashtu që të përmbaheni nga konsumimi i alkoolit dhe duhanit pasi ato mund të sjellin dobësi të transplantatit.

Dita e procedurës

Për mbjelljen e flokëve përdoren qetësues dhe anestetikë dhe ato kryhen në baza ambulatore. Para procedurës, skalpi lahet tërësisht me një shampo që përmban një agjent antibakterial. Kirurgu më pas do të transferojë flokët nga një zonë që përmban sasi të mëdha në një zonë boshe. Qimet e përhershme mblidhen nga pjesa e pasme e kokës, e njohur ndryshe si vendi i dhurimit. Ju lutemi mbani parasysh se zona e dhurimit nuk ndikohet negativisht.

Pas procedurës

Më e shpejta, qepjet hiqen dy javë pas transplantimit. Brenda jo më shumë se dy javësh, do të vini re flokët e shkurtër që bien, ato që janë nga fara e flokëve dhe fara dhuruese do të fillojë të rrisë disa qime të reja.

Rritja e Re

Flokët e rinj fillojnë të shfaqen vetëm 3 deri në 5 muaj pas procedurës. Përafërsisht në 6 deri në 9 muaj, një pacient duhet të ketë qenë në gjendje të arrijë të paktën 60% të rritjes së tij të re.

Lini një takim në Advanced Hair Clinic

Ne në Advanced Hair Clinic jemi këtu për ju në çdo kohë, të hapur për ju duke caktuar një takim, gjatë gjithë kohës, 7 ditë në javë. Nëse doni të flisni më shumë me dikë në telefon, ne gjithmonë mund t’ju drejtojmë te një nga ekspertët tanë.

Mirembajtja e rezultateve te mbjelljes se flokeve

FAQS

A ekziston një metodë jokirurgjikale e transplantimit të flokëve?

Fatkeqësisht nuk ekziston asnjë teknikë jokirurgjikale për transplantin e flokëve.

A funksionon vërtet transplantimi i flokëve?

Pa dyshim. Siç u përmend më lart, transplantimi i flokëve përfshin nxjerrjen e folikulave të flokëve nga pjesa e pasme e kokës, përkatësisht zona dhuruese, dhe grumbullimi i tyre në rajonin ku nuk ka flokë ose ka shumë pak, përkatësisht në zonën marrëse. Duke pasur parasysh që indi i transferuar nuk është një ind i huaj, ai nuk refuzohet nga trupi. Për më tepër, flokët e transplantuar ruajnë veçoritë e veta si kaçurrelat, ngjyra, tekstura dhe ritmi i rritjes, pas transplantimit. Gjallëria e folikulave ruhet nga furnizimi i tepërt i gjakut në lëkurën e kokës.

A mund t’i nënshtrohen femrat transplantit të flokëve?

Po. Në ditët e sotme, femrat po i nënshtrohen gjithnjë e më shumë procedurës së mbjelljes së flokëve.

Cila është metoda më e preferuar e transplantimit?

Transplantimi i njësive folikulare ose FUT është teknika më e përzgjedhur, kjo është për shkak se mini-mikro-transplantimi, megjithëse ende i disponueshëm në disa klinika, është mjaft inferior ndaj FUT, dhe transplantimi me grusht thjesht nuk ekziston më. Ekstraktimi i njësisë folikulare (FUE) është një alternativë po aq popullore, e vetmja pengesë për të, megjithatë është kostoja e tij kur krahasohet me FUT.

Pas operacionit, a do të më duhet të vizitoj klinikën herë pas here?

Jo, nuk ka kuptim të vizitoni klinikën përsëri pasi çdo dyshim  ose pyetje mund të marrë përgjigje përmes telefonatave ose emaileve.

Sa kohë duhet që flokët e transplantuar të rriten?

Mesatarisht, flokët e trasnplantuar fillojnë të bien në 2 deri në 4 javët e para. Rritja e re do të fillojë brenda 3 deri në 4 muaj dhe gjatësia do të fillojë të rritet me rreth 13 cm në muaj. Rezultati i plotë kozmetik mund të pritet në 9 deri në 10 muaj.

Artikuj te tjere

Na ndiqni

KRYENI NJË KONSULTË FALAS

Rruga e fitimit të vetëbesimit fillon këtu!

Është e thjeshtë, e shpejtë, pa pagesë. Specialistët tanë do ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur. 

Ose telefononi specialistët tanë për të marrë ndihmë të menjëhershme:

sqAlbanian