4.6/5

Ekselente 4.8 nga 5 yje vleresim ne Google

Përparësitë e transplantit të flokëve në Shqipëri: A ia vlen udhëtimi?

Share this post:
Transplanti i flokeve ne nje mashkull

Table of Contents

Artikulli “Përparësitë e transplantit të flokëve në Shqipëri: A ia vlen udhëtimi?” synon të japë informacion të plotë për popullaritetin e procedurave të mbjelljes së flokëve në Shqipëri. Këtu janë disa nga titujt kryesorë të mbuluar në artikull:

 • “Të kuptuarit e transplantit të flokëve: Një përmbledhje”
 • “Popullariteti i transplanteve të flokëve në Shqipëri: Çfarë i bën të dallohen nga të tjerët?”
 • “Shqipëria: Një destinacion kryesor për transplantet e flokëve”
 • “Çfarë mund t’ju ofrojnë klinikat shqiptare të transplantit të flokëve?”
 • “Pse të zgjidhni Shqipërinë për transplantin e flokëve?”
 • “Siguria: Udhëtimi në Shqipëri për një transplant flokësh”
 • “A është Shqipëria destinacioni optimal për transplantin e flokëve?”
 • “Arsyet kryesore për të filluar udhëtimin tuaj të transplantit të flokëve në Shqipëri”
 • “Konsiderata për para dhe pas transplantimit të flokëve”
adult male getting hair loss treatment 1 min

Kuptimi i transplantit të flokëve: Një përmbledhje

Nxjerrja e njësisë folikulare (FUE) dhe implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve (DHI) janë dy nga teknikat më të përdorura për transplantin e flokëve. Dallimi kryesor midis të dyve qëndron në atë se në FUE, vendi marrës krijohet së pari, i ndjekur nga implantimi i graftit. Ndërsa nga ana tjetër, në DHI, njolla dhe shartimi kryhen njëkohësisht me një stilolaps implantues Choi, duke lejuar kontrollin e saktë të thellësisë, drejtimit dhe këndit të vendosjes për çdo transplant flokësh. Të dyja metodat arrijnë rezultate me pamje natyrale, por zgjedhja midis tyre varet nga faktorë të tillë si klasifikimi i rënies së flokëve, madhësia e zonës së rrallimit dhe cilësia dhe sasia e zonës dhuruese, të cilat mjeku juaj do t’i marrë parasysh në përcaktimin e metodës më të mirë për ju.

Popullariteti i transplanteve të flokëve në Shqipëri: Çfarë i bën të dallohen nga të tjerët?

Ndër problemet më të zakonshme me të cilat përballen burrat dhe gratë në mbarë botën është rënia e flokëve në moshë të re. Kështu, kjo ka bërë përparimin e një shumëllojshmërie teknikash dhe metodash për të rivendosur rritjen e flokëve. Nga ky këndvështrim, klinikat shqiptare të mbjelljes së flokëve janë bërë shumë të njohura si një teknikë efikase për trajtimin e kësaj çështjeje. Metoda shqiptare e mbjelljes së flokëve bazohet kryesisht në teknikën FUE, e njohur ndryshe si nxjerrja e njësisë folikulare.

Siç u përmend më lart, objektet e transplantit të flokëve në Shqipëri përdorin më së shpeshti teknikën FUE, e cila është një procedurë me çmim të lartë dhe kërkon përvojë gjithëpërfshirëse nga ana e kirurgut për të siguruar rezultatin e dëshiruar. Procedura përfshin heqjen e folikulave të qimeve nga vendi i dhurimit në vendin marrës dhe është një trajtim jashtëzakonisht invaziv dhe përgjithësisht i sigurt për humbjen e flokëve. Ndër arsyet kryesore për reputacionin e metodës është se ajo lë plagë minimale dhe ka një periudhë më të shkurtër rehabilitimi në krahasim me opsionet e tjera të trajtimit. Kirurgët ekspertë nga klinikat më të mira të transplantit të flokëve në Shqipëri e kryejnë procedurën nën administrimin e anestezisë lokale, e cila mpin si zonën e dhuruesit ashtu edhe atë marrëse.

Në vendet e Evropës Perëndimore, është e ndërlikuar për shumë njerëz të dinë nëse mund të përballojnë një transplant flokësh apo jo për shkak të kostove të larta të operacionit dhe transplantimit. Paketa gjithëpërfshirëse ofrohen nga shumica e klinikave shqiptare për pacientët e tyre. Paketa të tilla përfshijnë të gjitha barnat e nevojshme, akomodimin falas dhe të gjitha transfertat nga aeroporti në hotel, nga hoteli në klinikë dhe anasjelltas. Në krahasim me shpenzimet e transplantit të flokëve në vendet e tjera, kostoja e transplantit të flokëve në Shqipëri është një e treta ose një e katërta. Kjo është pjesërisht arsyeja pse Shqipëria dallohet nga vendet e tjera.

head balding man before after hair transplant surgery man losing his hair has become 1 min

Shqipëria: Një destinacion kryesor për transplantet e flokëve

Në fushën e kirurgjisë estetike, Shqipëria është kthyer në një nga më joshësit në mbarë botën. Është rajoni i quajtur qendra e turizmit mjekësor. Dhe ndër procedurat e pashmangshme kirurgjikale, më e vlerësuara është padyshim transplantimi i flokëve në Shqipëri. Sido që të jetë, Shqipëria ka zënë vendin e destinacionit që duhet vizituar për shumicën e transplanteve të flokëve, që nga vitet 2000. Pse kështu? Sepse edukimi mjekësor në Shqipëri ka evoluar ndjeshëm me kalimin e kohës dhe ka edhe më shumë të diplomuar për mjekësi sesa në vende të mëdha si Italia, Spanja, Gjermania apo Mbretëria e Bashkuar. Si pasojë, në Shqipëri janë ndërtuar objekte të shumta mjekësore, duke përfshirë më shumë se 200 klinika për mbjelljen e flokëve vetëm në Tiranë.

Vizitimi i Shqipërisë për mbjelljen e flokëve sjell një ndjekje gjithëpërfshirëse çdo vit. Studimet  tregojnë se një numër mesatar prej 180.000 personash vinin në Shqipëri për transplant flokësh në vitin 2022. Pacientët vijnë nga vende të ndryshme evropiane, vende aziatike, Kanada, Shtetet e Bashkuara, Zelanda e Re dhe Australia. I tillë është reputacioni i atyre pak pasagjerëve që nuk ngurrojnë të udhëtojnë me orë të tëra për t’iu nënshtruar një operacioni që garanton ndryshimin e jetës së tyre, mund t’i përgjigjet edhe pyetjes “Pse Shqipëria është një destinacion kryesor për mbjelljen e flokëve?”.

Cilat janë shërbimet e ofruara nga klinikat e transplantit të flokëve në Shqipëri?

Ju mund të pyesni veten pse transplantimi i flokëve në Shqipëri ka fituar kaq popullaritet. Sepse klinikat shëndetësore shqiptare të transplantit të flokëve ofrojnë paketa DHI dhe FUE për mbjelljen e flokëve që plotësojnë të gjitha nevojat e pacientëve. Paketat standarde zakonisht përfshijnë:

 • Konsultimi fillestar me një specialist të kualifikuar të transplantit të flokëve
 • Testet e gjakut për të vlerësuar shëndetin tuaj dhe përshtatshmërinë për procedurën
 • Procedura e transplantit të flokëve DHI dhe FUE
 • Të gjitha medikamentet dhe materialet e nevojshme për operacionin
 • Shërbimet e larjes së flokëve pas transplantit
 • Shërbime berberi për stilimin e flokëve të transplantuar
 • Kujdesi pas operacionit dhe takimet pasuese
 • Akomodimi, zakonisht në hotel, gjatë qëndrimit tuaj
 • Transferta aeroport-klinikë-aeroport për lehtësi
 • Ndihmë gjuhësore për komunikim gjatë procesit tuaj të trajtimit
head balding man before after hair transplant surgery man losing his hair has become 2 min

Arsyet kryesore për të marrë në konsideratë Shqipërinë për procedurën e transplantit të flokëve

Ndërsa kostoja prej 1500 euro për procedurat e mbjelljes së flokëve në klinikat shqiptare të transplantit të flokëve është sigurisht tërheqëse, nuk është faktori kryesor përcaktues përse Shqipëria preferohet për mbjelljen e flokëve. Pacientë të shumtë tërhiqen nga kirurgjia e mbjelljes së flokëve nga kirurgë me përvojë të lartë të mbjelljes së flokëve në vend. Duke u bërë specialistë në restaurimin e flokëve, ata janë në gjendje të kryejnë procedura me saktësi të madhe.

Shqipëria ka fituar njohje për kërkimin e saj të gjatë mbi rënien e flokëve dhe vendi krenohet me rreth 200 klinika dhe spitale të krijuara për transplantin e flokëve. Si rezultat, kirurgët shqiptarë kanë fituar vlerësime për rritjen e numrit të pacientëve që rekomandohen.

Ka shumë faktorë që kontribuojnë pse transplantet e flokëve në Shqipëri mund të ofrohen me një çmim deri në 1500 euro:

 1. Ekonomia Shqiptare: Kursi i këmbimit të euros, dollarit dhe paundit ndaj lekëve (ALL) lejon vizitorët e huaj të kursejnë në tarifat e kursit të këmbimit.
 2. Kostoja e jetesës: Kostoja e përgjithshme e jetesës në Shqipëri është dukshëm më e ulët në krahasim me vende si Italia, Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar dhe shumë vende të Evropës Perëndimore.
 3. Personel i kualifikuar: Kirurgët e transplantit të flokëve në Shqipëri i nënshtrohen një mbikëqyrjeje rigoroze mjekësore dhe u kërkohet të marrin kualifikimet e nevojshme përpara se të marrin pjesë në operacione.

Rruga drejt kirurgjisë plastike është bërë më e zakonshme dhe pritet që të ketë një rritje të numrit të njerëzve që do të udhëtojnë drejt klinikave të transplantit të flokëve në Shqipëri për procedurat e tyre. Kjo mund të ndryshojë perceptimin e kostove globale të transplantit të flokëve, me klinikat që gjykohen në bazë të shërbimeve që ofrojnë dhe jo vetëm në vendndodhjen e tyre.

Sigurimi i mirëqenies suaj: Udhëtimi në Shqipëri për transplantin e flokëve

Po, udhëtimi në Shqipëri për një transplant flokësh konsiderohet përgjithësisht i sigurt. Tirana në veçanti, nuk është vetëm një destinacion turistik i njohur për historinë dhe kulturën e saj, por edhe një qendër e njohur për procedurat e mbjelljes së flokëve. Çdo vit, qindra mijëra njerëz vizitojnë Shqipërinë për procedura të ndryshme mjekësore, duke përfshirë transplantin e flokëve, si dhe kirurgjinë plastike, ortopedinë, onkologjinë, kirurgjinë bariatrike dhe transplantin e organeve.

man getting prp injection alopecia min

A është Shqipëria zgjedhja ideale për procedurat e transplantit të flokëve?

Shqipëria është shfaqur si zgjedhja kryesore në mbarë botën për kirurgjinë e mbjelljes së flokëve. Ndërsa mund të ketë vende të tjera që ofrojnë transplantime cilësore të flokëve, ato shpesh janë shumë më të shtrenjta. Kjo ka çuar në zhvillimin e shpejtë të turizmit mjekësor në Shqipëri.

Faktorë bindës për të filluar udhëtimin tuaj të transplantit të flokëve në Shqipëri

Shqipëria ka përjetuar një rritje të ndjeshme në popullaritetin e procedurave të mbjelljes së flokëve në vitet e fundit. Arsyet kryesore që kontribuojnë në këtë rritje të popullaritetit mund të përmblidhen si më poshtë:

Një gamë e larmishme spitalesh dhe klinikash që plotësojnë standardet ndërkombëtare

Shqipëria krenohet me një gamë të gjerë spitalesh dhe klinikash për ata që kërkojnë lehtësirat më të mira të transplantit të flokëve. Këto objekte janë të pajisura me pajisjet dhe furnizimet më të fundit për të siguruar procedurat më efektive. Për më tepër, spitalet dhe klinikat më të mira të transplantit të flokëve në Shqipëri ndjekin me përpikëri rregullat procedurale për të minimizuar çdo rrezik të përfshirë.

Qasja tek kirurgët e transplantit të flokëve me aftësi dhe përvojë të lartë

Shqipëria shquhet se ka kirurgë shumë të kualifikuar dhe me përvojë për të kryer një operacion të suksesshëm të mbjelljes së flokëve, gjë që e kthen Shqipërinë në një pikë të nxehtë për këtë procedurë. Për shkak të rregulloreve të rrepta mjekësore në Shqipëri, gjasat për t’u përballur me kirurgë të papërvojë ose mashtrues në këtë fushë janë të ulëta. Zgjedhja për një kirurg me përvojë redukton në masë të madhe shanset e komplikimeve gjatë procedurës së mbjelljes së flokëve.

Ofrimi i shërbimit me cilësi të lartë me çmime konkurruese

Kostoja e trajtimit të restaurimit të rritjes së flokëve në Shqipëri është mjaft e përballueshme në krahasim me shumë vende perëndimore. Klinikat shqiptare ofrojnë shërbime të një cilësie të ngjashme, por me çmime më të ulëta në krahasim me shumicën e vendeve perëndimore. Edhe klinikat më të vlerësuara në Shqipëri janë përgjithësisht më të përballueshme se klinika mesatare në një qytet të madh evropian. Si rezultat, procedurat e mbjelljes së flokëve në Shqipëri janë bërë një opsion me kosto efektive për individët me burime të kufizuara.

Zgjedhja e klinikës optimale të transplantit të flokëve për nevojat tuaja

Në Shqipëri ka shumë klinika që ofrojnë shërbime të mbjelljes së flokëve për klientët e interesuar, të cilat mund ta bëjnë sfiduese detyrën e zgjedhjes së klinikës më të mirë. Për të thjeshtuar këtë detyrë, është e rëndësishme të merren parasysh aspektet e mëposhtme përpara se të finalizohet një klinikë. Për më tepër, ju mund t’i referoheni artikullit tonë “Si të zgjidhni klinikën më të mirë të transplantit të flokëve në Shqipëri: një udhëzues gjithëpërfshirës” për udhëzime të mëtejshme.

Faktorët kryesorë që duhen mbajtur parasysh para dhe pas procedurës së transplantit të flokëve

Tani keni marrë vendimin për t’iu nënshtruar një operacioni për mbjelljen e flokëve. Por, ku të filloni? Gjëja kryesore përpara se të bëhet një transplant flokësh është kërkimi. Sa më shumë klinika të specializuara dhe me njohuri të gjeni, aq më të mira janë rezultatet. Shumica e kirurgëve ekspertë gjithmonë ofrojnë informacion në lidhje me përgatitjen para dhe pas procedurës. Por si një alarm i hershëm, duhet të keni parasysh se duhet të shmangni absolutisht pirjen e alkoolit dhe pirjen e duhanit. Këto dy gjëra nuk duhen bërë një javë para operacionit. Kur bëhet fjalë për komplikime të tjera, ato janë të personalizuara dhe të përshtatura për t’iu përshtatur çdo individi. Një specialist do të krijojë një listë të personalizuar për ju. Një listë që do të përfshijë medikamentet që merrni, ndonjë nga sëmundjet kronike që mund të keni dhe dietën tuaj, një dietë që duhet ndjekur rreptësisht.

Shërimi i plotë pas operacionit zgjat nga dy deri në katër muaj. Pesëmbëdhjetë ditët e para janë të një rëndësie të madhe. Që në ditët e para, zona e trajtuar nuk lejohet të preket – po, domethënë nuk ju lejohet të bëni dush. Në javët e para, ka një ndalim të aktiviteteve sportive. Për më tepër, aktivitete të tilla si dhomë me diell, spa, apo sauna. Një rrezik tjetër është marrja e suplementeve ose ilaçeve për hollimin e gjakut si aspirina. Për të shmangur kontaktin me zonën e trajtuar, këshillohet të vishni rroba me zinxhir ose butona. Të gjitha llojet e trajtimeve të flokëve mund të përdoren pas 45 javësh. Duke qenë se do të rikuperohet plotësisht, flokët do të rriten normalisht pas katër muajsh.

Siç u përmend më parë, transplantimi i flokëve në Shqipëri ka edhe përfitime të tjera, ndër të cilat shtojmë edhe vizitën. Në Shqipëri, ka disa vende absolutisht që duhen parë. Dhe nuk është çudi që të gjithë ata që mbërrijnë në Shqipëri për një transplant flokësh qëndrojnë pak më gjatë për të vizituar ndonjë gjë. Nuk bëhet fjalë, Shqipëria është një vend që i mahnit të gjithë. Po, ka edhe çështjen e parave. Por duhet të theksojmë edhe një herë se shpenzimet për mbjelljen e flokëve në vendet e Europës Perëndimore janë shumë më të larta se në Shqipëri dhe për fat të keq ato kanë më pak cilësi – të gjitha këto dhe nuk kanë mundësi të shohin vende si Butrinti. Për ata pacientë që duan të shohin pasurinë e vendit, më poshtë është një listë e vendeve për t’u vizituar.

Tirana

Si qyteti më i madh në Shqipëri dhe pikënisja për shumë udhëtarë, Tirana ofron një eksperiencë të gjallë. Sheshi Skënderbej, i vendosur në zemër të qytetit, është një pikënisje e denjë me Muzeun e tij ikonik të Historisë Kombëtare, që paraqet një mozaik gjigant në fasadën e tij. Atraksione të tjera intriguese historike përfshijnë Xhaminë Et’hem Beut të shekullit të 18-të dhe Bunkart 2, bunkerë të konvertuar të Luftës së Ftohtë të kthyer në muze arti dhe historie. Tirana është gjithashtu e njohur për jetën e saj të natës, me kafene, bare dhe restorante të shumta që ofrojnë një eksperiencë të përballueshme dhe të gëzueshme për vizitorët.

aerial drone view tirana albania min

Berati

Berati, i njohur si qyteti i një mijë dritareve, është një nga destinacionet më të dashura në Shqipëri, falë shtëpive të tij të pabesueshme të stilit otoman. Këto ndërtesa simpatike i kanë dhënë Beratit pseudonimin e tij, ndërsa historia e tij e pasur mijëravjeçare i ka dhënë atij një vend në Listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Përveç admirimit të peizazhit të tij piktoresk, vizitorët në Berat mund të eksplorojnë mbetjet e Kalasë së Beratit dhe të shëtisin nëpër urën e ndërlikuar të Goricës.

Saranda

E vendosur në skajin jugor të vijës bregdetare piktoreske të Shqipërisë, Saranda është një qytet turistik i njohur i njohur për plazhet e saj mahnitëse, jetën e gjallë të natës dhe pamjet historike intriguese. Plazhi Mango dhe Plazhi i Sarandës janë dy zonat kryesore të plazhit që gjallërohen gjatë stinës së verës, ndërsa plazhi Pulëbardha është gjithashtu një opsion i mrekullueshëm. Një nga atraksionet kryesore në Sarandë është Kalaja e Lekursit, e njohur për rrënojat e saj në majë të kodrës dhe pamjet epike të perëndimit të diellit. Për më tepër, vizitorët në Sarandë mund të bëjnë lehtësisht një udhëtim të shkurtër me traget për në ishullin popullor grek të Korfuzit.

Riviera Shqiptare

Riviera shqiptare shtrihet përgjatë bregdetit të bukur të detit Jon nga Saranda deri në Parkun Kombëtar të Llogarasë. Përveç Sarandës, Dhërmiu është ndoshta qyteti më i njohur i plazhit në Rivierën Shqiptare. Dhërmiu është veçanërisht i popullarizuar për jetën e tij të gjallë të natës dhe festivalet muzikore që pret. Megjithatë, nëse jeni duke kërkuar për një përvojë më të qetë, ka shumë qytete të tjera për të zgjedhur, si Himara, Borshi, Palasa dhe Vuno.

Gjirokastra

Gjirokastra, një nga vendet më të mira të Shqipërisë, është një destinacion që duhet vizituar. Ky qytet i vogël është i njohur për karakterin e tij historik të ruajtur mirë dhe njihet nga UNESCO për vlerën e tij të jashtëzakonshme kulturore. Duke shëtitur nëpër rrugët me kalldrëm të Gjirokastrës, të veshura me arkitekturë të stilit osman dhe një pazar, do të ndiheni sikur keni kthyer prapa në kohë. Një pikë kulmore e Gjirokastrës është kalaja e saj, e cila ofron pamje mahnitëse të maleve përreth dhe strehon një muze magjepsës të armëve. Gjirokastra njihet edhe për lidhjet e saj me dy figura të rëndësishme shqiptare – shkrimtarin e njohur Ismail Kadare dhe ish-diktatorin komunist Enver Hoxha – shtëpitë e të cilëve janë kthyer në muze.

Ksamili

Ndërsa shpesh grupohet me destinacione të tjera si pjesë e rivierës shqiptare, Ksamili meriton një vlerësim të veçantë në çdo listë. Gjendet në jug të Sarandës dhe përgjithësisht konsiderohet si një nga vendet më të bukura të pushimeve në Shqipëri falë mjedisit të saj halcion bregdetar. Me ujërat e tij të kristalta, plazhet e bukura me rërë dhe katër ishuj të vegjël në breg, Ksamili është krahasuar me Maldivet nga shumë vizitorë. Është një vend i përsosur për pushim dhe relaksim, duke ofruar mundësi për banjo dielli, not dhe madje edhe hipje me vozis.

Shkodra

Nëse po kërkoni një qytet unik dhe të veçantë shqiptar, Shkodra në veri duhet të jetë në listën tuaj. E njohur si kryeqyteti kulturor i Shqipërisë, Shkodra është e njohur për festivalet e saj të gjalla, muzetë vendas ndriçues dhe Teatrin e famshëm Migjeni. Ajo që e veçon Shkodrën janë ngjyrat pastel të ndërtesave në qendër të qytetit, të cilat i japin qytetit të vjetër një ndjesi të papritur italiane. Ndër atraksionet që duhen vizituar janë Kalaja e Rozafës, me legjendat e saj lokale dhe Xhamia elegante Ebu Bekër. Vetëm pak nga qendra e qytetit ndodhet Liqeni i Shkodrës, ku mund të shijoni ture mbi ujë. Shkodra shërben edhe si një portë për në Alpet Shqiptare në veri.

Durrës

Edhe pse shpesh anashkalohet si një qytet port, Durrësi në Shqipëri është një destinacion që ia vlen të merret në konsideratë për pushimet tuaja. I mbushur me vende historike dhe shtëpi me plazhet më të afërta me kryeqytetin, Tiranën, Durrësi meriton një vështrim më të afërt. Amfiteatri i Durrësit, më i madhi i këtij lloji në Ballkan, është padyshim atraksioni më i rëndësishëm i qytetit. Mirëpo, mjaft interesante është edhe Kulla veneciane e Durrësit dhe Muzeu Arkeologjik i Durrësit. Kur bëhet fjalë për plazhet, plazhi i njohur i Plazhit të Golemit shtrihet në jug, ndërsa Gjiri i Lalzit ofron plazhe më të qeta në veri.

Alpet Shqiptare

Malet befasuese të Shqipërisë, të njohura kolektivisht si Alpet Shqiptare, janë po aq magjepsëse sa edhe bregdeti i saj. Këto male madhështore ndodhen në pjesën veriore të Shqipërisë, pranë kufirit me Malin e Zi. Brenda Alpeve Shqiptare do të gjeni dy parqe kombëtare të dashura: Parkun Kombëtar të Thethit dhe Parkun Kombëtar të Luginës së Valbonës, të njohur për bukurinë e tyre natyrore. Këto rajone janë një parajsë për udhëtarët e interesuar për shëtitje dhe natyrë, me një bollëk shtigjesh që kalojnë nëpër pyje të dendura, ujëvara të kaluara dhe burime. Për ata që kërkojnë të eksplorojnë Alpet Shqiptare, fshatrat malorë të Thethit dhe Valbonës ofrojnë akomodime të shkëlqyera dhe shërbejnë si bazë ideale për eksplorim.

Syri i Kaltër

Një nga atraksionet në Shqipëri që udhëtarët duhet ta dëshmojnë drejtpërdrejt është Syri i Kaltër i njohur. I vendosur në brendësi të Sarandës, pranë fshatit Muzinë, Syri i Kaltër është një burim uji me ujë jashtëzakonisht të pastër blu. Burimi buron nga një vrimë karstike më shumë se 50 metra e thellë, megjithatë vizitorët mund të shohin shumë poshtë në vrimë për shkak të pastërtisë së pashoqe të ujit. Për të hyrë në burim, vizitorët fillimisht kalojnë përmes një pylli me lis dhe fiku para se të arrijnë në një platformë shikimi pranë ujit. Ndërsa ka shenja që paralajmërojnë kundër notit në ujin e ftohtë të Syrit të Kaltër, shumë vizitorë zgjedhin të zhysin këmbët në të.

Artikuj te tjere

Na ndiqni

KRYENI NJË KONSULTË FALAS

Rruga e fitimit të vetëbesimit fillon këtu!

Është e thjeshtë, e shpejtë, pa pagesë. Specialistët tanë do ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur. 

Ose telefononi specialistët tanë për të marrë ndihmë të menjëhershme:

sqAlbanian